Trainingstijden, Lesgeld, Dojo adres en meer

Trainingstijden

De karate trainingen zijn wekelijks op dinsdag en donderdag.

  • Dinsdag en donderdag 19:00 tot 20:00 uur: alle banden.
  • Dinsdag 20:00 - 21:30 uur: blauw en hoger.

Deelname is mogelijk vanaf 9 jaar en zowel voor jongens, meisjes en volwassenen.

Lesgeld

  • t/m 16 jaar: €39,- per kwartaal
  • 17 jaar en ouder: €48,- per kwartaal
  • Inschrijfgeld: €15,- (eenmalig)

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. 

Dojoadres

Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22, Mierlo. We trainen in de grote zaal op dinsdag en in de instructie ruimte op donderdag. 

Aansprakelijkheid

De dojo wordt betreden op eigen risico, waarbij noch karateschool Mierlo, trainers of enig lid van de karateschool aansprakelijk gesteld kan worden voor opgedane blessures en daaruit voortvloeiende schade van welke aard dan ook. Op het moment dat u zich opgeeft voor een proefles, de beginnerscursus dan wel als lid van de Karateschool Mierlo, heeft u deze uitsluiting van aansprakelijkheid aanvaard.

Karateschool Mierlo is niet aansprakelijk voor diefstal van, schade aan en/of het verdwijnen van eigendommen en goederen van deelnemers aan activiteiten van Karateschool Mierlo.

Beeldwerk

Tijdens de lessen kunnen er foto's gemaakt worden van de deelnemers en cursisten, welke wij mogelijk publiceren voor promotie. Indien u hier bezwaar tegen heeft dan graag aangeven via e-mail.

Klachten

Wij ontvangen zelden klachten. Toch kan het - ondanks de inzet van onze medewerkers - voorkomen dat u ontevreden bent over een werkwijze of afhandeling. Op- en aanmerkingen geven ons de kans om verbeteringen in gang te zetten.  Heeft u een klacht neem dan voor- of na de les contact op met Gerard. We streven altijd naar een passende oplossing.

Voor beginners

Free Joomla templates by L.THEME