Trainers

KSKA seminars

kaseseminar

KSKA members

senseik

Stageverslagen

De Academies: de KSKA en de BKSA

Dirk Heene SenseiDe Kase Ha Shotokan Ryu Karate-do Academy (KSKA) is opgericht 13 oktober 2007 met als basis de kunst van Shotokan Karate volgens de leer van Gichin Funakoshi, aangevuld met de methodieken van Taiji Kase Sensei.

Het doel is de Kasa Ha Shotokan Ryu Karate Do stijl over de hele wereld te bevorderen en de traditie onder de beoefenaars hoog te houden.

Tijdens trainingen, evenementen en stages/ seminars bouwen de leden in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke technisch vaardigheden. Alleen karateka's geregisteerd als Sandan of hoger kunnen zich inschrijven als lid van de KSKA.

De Belgian Karate Shotokan Academy (BKSA) werd opgericht in 1990 door Dirk Heene en Fran├žois Van Binst. De BKSA is een afdeling van de Kase Ha Shotokan Ryu arate-do Academy (KSKA). Via de Belgische Karate Shotokan Academy (BKSA) worden leden van karateschool Mierlo toegang tot onder ander stages, seminars, gradering, cursussen, en wedstrijden geboden.

Nieuwe leden van karate school Mierlo worden automatisch lid van de BKSA. Zij krijgen een lidmaatschapsboekje waarin de vorderingen worden vastgelegd.

Voor meer informatie over BKSA klik hier. Voor meer informatie over de KSKA klik hier