Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/dojomierlo.nl/httpdocs/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Even voorstellen; uw trainers

Gerard2015   cees   manon   Tim2015   Jensefeb14  

Gerard Schouten

4e Dan KSKA

KSKA member

 

Cees van Schaaik

3e Dan JKA

KSKA member

 

Manon Schouten

1e Dan JKA

 

Tim van Oorschot

1e Dan KSKA

 

Jense Schouten

1e Dan

Goede trainers zijn belangrijk voor het plezier en de ontwikkeling van de karateka's. Karateschool Mierlo heeft verschillende trainers die op vrijwillige basis les geven. De senioren op dinsdag (20:00 - 21:30 uur) worden vrijwel altijd getraind door Gerard. Tijdens de lessen op dinsdag (19:00 - 20:00 uur) rouleren Cees en Gerard per niveau. Op donderdag (19:00 - 20:00 uur) geeft Gerard les. Tim, Jense of Luc geven les als een van de vaste lesgevers verhinderd is. Manon geeft een aantal lessen per jaar. Ook wordt een aantal maal per jaar een gastlesgever uitgenodigd.

De trainers van karateschool Mierlo gaan vrijwel altijd op maandag trainen in Hasselt. Ook gaan zij regelmatig naar stages om te trainen met topinstructeurs om hun kennis te verbreden en zodoende de sport op een kundige en op traditionele manier te kunnen overbrengen. Waar naar gestreefd wordt is kwaliteit. Zo wordt deelgenomen aan stages van onder andere de JKA, BSKA en de KSKA.

De bij een karatebond aangesloten leden trainen volgens een zelfde concept. Door de jarenlange onderlinge samenwerking tussen karatescholen is grote uitwisseling van kennis en ervaring ontstaan. Jaarlijks worden activiteiten georganiseerd zoals stages en kadertrainingen om de vaardigheden te verbeteren. Tevens worden er wedstrijden georganiseerd.

Half jaarlijks worden dan-graden examens gehouden waarbij leden zijn/haar karate niveau kan demonstreren aan de dan-graden commissie. Voor meer informatie over de BSKA en de KSKA klik hier.

 

Events

29 mei 2020;
12:00AM
Hasselt (B): 16e Memorial Sensei KASE
08 juli 2020;
08:00AM - 05:00PM
Zomervakantie
© DojoMierlo. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME